Illustration

Суп "Маґлан"

Такого гречаного супу ви ще не куштували!

Інгрідієнти:Крупа гречана - 70 г;Бульйон м'ясний - 1 л;Кабачок - 300 г;Морква - 1 шт;Цибуля - 1 шт;Часник - 1-2 зубчики;Сирок плавлений - 150 г;Петрушка - 1 Пучок;Сіль за смаком;Перець чорний мелений - За смаком;Соняшникова олія - ​​1 ст. ложка.

  • Більше

    1. Овочі та зелень вимийте. Моркву, цибулю та часник очистіть. Крупу промийте в прохолодній воді.
    2. Бульйон доведіть до кипіння, додайте гречку, варіть на повільному вогні. Моркву і кабачок натріть на крупній тертці, цибулю і часник подрібніть.
    3. На сковороді розігрійте олію. Обсмажте моркву і часник до золотистого кольору. Додайте цибулю і кабачок, пасеруйте до м'якості.
    4. Додайте в суп. Додайте плавлений сир, ретельно перемішайте до однорідності. Додайте рубану петрушку. Посоліть і поперчіть за смаком.
    Смачного! :)

Made with