Illustration

Біґос!

Одна з найбільш популярних страв у східній Європі!

Інгрідієнти:Куряче філе - 1-2 шт ;Гречка - 300 г ;Квашена капуста - 300 г ; Вода - 600-700 мл ;Вершкове масло - 50 г ; Зіра - 1 ч. л. ;За смаком сіль і перець.

  • Більше

    1. Помийте і зачистьте 1-2 курячих філе від плівок і зайвого жиру. Наріжте м'ясо однаковими середніми кубиками.
    2. Перекладіть курку в форму для запікання з високими бортиками. Всипте в форму 300 г гречки.
    3. Викладіть у форму 300 г квашеної капусти і акуратно розподіліть по всій формі.Додайте 50 г вершкового масла, розподіляючи між інгредієнтами і змащуючи краї форми.
    4. Влийте в форму 600-700 мл води, додайте 1 ч. л. зіри, посоліть і поперчіть за смаком.
    5. Запікайте біґос в духовці 20-30 хвилин при температурі 180 градусів до моменту, поки гречка не поглине всю воду. Готову страву перемішайте.
    Смачного! :)

Made with