1. Виливаємо вершки у каструлю, ставимо на помірний вогонь і доводимо до кипіння.
2. Потроху додаємо кукурудзяну крупу, постійно помішуючи ложкою. Зменшуємо вогонь до мінімуму, додаємо дрібку солі і готуємо, помішуючи, допоки крупа не стане майже м’якою. Можливо, на цьому етапі знадобиться ще трохи вершків, оскільки каша має лишатися такої консистенції, як густа сметана .
3. Залишивши каструлю на вогні, збиваємо ложкою кашу так інтенсивно, щоб на її поверхні виступило масло (другий варіант – зняти з вогню та розтирати до того ж моменту). Після чого викладаємо її на неглибоку тарілку.
4. Швиденько нарізаємо сало і смажимо шкварки. Викладаємо їх на кашу, трохи поливши жиром.
5.Бринзу ріжемо невеликими скибками чи кубиками і додаємо туди ж, але краще розкришуємо прямо на кашу, якщо дозволяє консистенція.
Смачного! :)