Illustration

"Кльондзер"

Просто, ситно та дуууже смачно

Інгрідієнти :Крупа кукурудзяна – 250 гр;Картопля – 4 шт;Куряче стегно копчене – 1-2 шт;Свіжі помідори – 2 шт;Морква – 2 шт;Цибуля ріпчаста – 2 шт;Перець гострий – 1 шт;Олія – 30 мл;Масло вершкове – 30 гр;Спеції для супу – 1-2 ч. л;Сіль – за смаком;Зелену цибулю і кріп – по 3 шт;Вода – 3-3,5 л.

  • Більше

    1. Кукурудзяну крупу промийте, засипте в киплячу воду і варіть 1 годину на повільному вогні.
    2. До готової крупи покладіть очищений і нарізаний кубиками картоплю, половину цибулини і моркви. Варіть 30 хвилин.
    3. На сухій сковороді змішайте вершкове масло і соняшникову олію, наріжте цибулю – півкільцями, моркву – четвертинами кружечків, обсмажте до золотистого кольору.
    4. Помідори очистіть від шкірки, наріжте кубиками і тушкуйте разом з цибулею і морквою 5-10 хвилин, в кінці додайте подрібнений стручок гострого перцю без насіння.
    5. У киплячий бульйон покладіть нарізану соломкою м’якоть копченого стегенця, влийте томатну заправку, дайте покипіти, посоліть. Суп з кукурудзяною крупою посипте спеціями і нарізаною зеленню.
    Смачного! :)

Made with