1. Кукурудзяну крупу промийте, засипте в киплячу воду і варіть 1 годину на повільному вогні.
2. До готової крупи покладіть очищений і нарізаний кубиками картоплю, половину цибулини і моркви. Варіть 30 хвилин.
3. На сухій сковороді змішайте вершкове масло і соняшникову олію, наріжте цибулю – півкільцями, моркву – четвертинами кружечків, обсмажте до золотистого кольору.
4. Помідори очистіть від шкірки, наріжте кубиками і тушкуйте разом з цибулею і морквою 5-10 хвилин, в кінці додайте подрібнений стручок гострого перцю без насіння.
5. У киплячий бульйон покладіть нарізану соломкою м’якоть копченого стегенця, влийте томатну заправку, дайте покипіти, посоліть. Суп з кукурудзяною крупою посипте спеціями і нарізаною зеленню.
Смачного! :)