1. У глибоку ємність слід влити кефір, всипати манну крупу, розмішати і дати манній крупі набрякнути, залишивши суміш на півгодини. Тим часом слід очистити яблука від шкірки і нарізати їх на тонкі пластини невеликого розміру.
2. В набряклу манну суміш необхідно всипати розпушувач, а також ванілін, цукор і розмішати інгредієнти. Вершкове масло треба розігріти, потім остудити і влити в тісто. За консистенцією суміш повинна бути, як густа сметана. Якщо тісто дуже рідке, можна всипати небагато борошна.
3. На дно змащеної маслом форми треба викласти половину тіста, далі - шар яблук і залити другою половиною тіста, розрівнявши його.
4. Духовку треба попередньо розігріти, поставити туди манник і випікати при 180-ти градусах 40 хвилин.
5. Манник повинен охолонути трохи і через хвилин 10 його можна виймати з форми. Потім змішуємо сметану з цукровою пудрою і намазуємо на поверхню пирога.
Смачного! :)