Вівсяний суп з яловичиною
Якщо ви раніше не готували суп з вівсяною крупою, то це ідеальний варіант для початку.
Інгредієнти :Соняшникова олія;Яловичина - 500 г;Свіжа зелень;Лавровий лист - 2 шт;Вівсяні пластівці - 120 г;Мелений чорний перець за смаком;Вода - 3 л;Морська сіль - за смаком;Морква - 1 шт;Цибуля - 1 шт;
1. Молоду яловичину добре помийте і наріжте порційними шматками. Викладіть м’ясо в каструлю і залийте очищеною водою. Поставте каструлю на невеликий вогонь. Зніміть піну. Витягніть м’ясо, а бульйон процідіть.
2. Покладіть по кілька шматочків м’яса в горщик і залийте на три частини бульйоном. Поставте горщики у розігріту до 220 ° С духовку.
3. Очистіть картоплю, помийте її і подрібніть. Розкладіть по горщикам і посоліть.
4. Почищену цибулю і наріжте як можна дрібніше. Очищену і вимиту моркву натріть на дрібну стружку. Обсмажте овочі в соняшниковій олії до рум’яності. Піджарку розкладіть по горщикам.
5. Всипте за десять хвилин до готовності вівсяні пластівці, перемішайте і приправте суп подрібненою зеленню і чорним меленим перцем. Подавайте суп вівсяний прямо в горщиках.